Mâțu Stoian

8 hours agoPublicația locală Reper24ro scrie despre Mâțu Stoian că a ajuns la Spitalul Județean de la Clinica privată cu ambulanța după ce s-a observat că acesta a început să scuipe sânge. Nu s-a mai recăsătorit însă preferând libertatea burlăciei.


Petrica Mitu Stoian Si Niculina Stoican Geaba Beau Geaba Mananc Beau Sis Talk Show

1 hour agoO întreagă Românie este îndurerată.

Mâțu Stoian. Inclusiv zonele acoperite de texte promoționale. Presimțind parcă moartea și-a comandat un cavou și crucea. 23 hours agoPetrică Mâțu Stoian dus în stare gravă la Terapie Intensivă.

January 31 2015. Petrică Mâțu Stoian a murit fulgerător lăsând în urma sa o mare durere. Petrică Mâțu Stoian a murit sâmbătă seara iar vestea morții a provocat o mare durere în sufletele colegilor și.

După o perioadă de convalescență decide să urmeze un tratament post-covid la o clinică privată din Caraș-Severin iar lucrurile păreau a merge bine conform apropiaților. Cu ceva vreme în urmă celebrul solist Petrică Mâțu Stoian era infectat cu covid. Așa că nu miră pe nimeni faptul că se deplasează într-un bolid scump și de toată frumusețea.

23 hours agoPetrică Mâțu Stoian Un cunoscut cântăreț de muzică populară a murit fulgerător sâmbătă seară după ce a ajuns la spital în stare critică. Conform primelor informații cântărețul a suferit complicații în urma unui tratament post Covid pe care l-ar fi urmat. A fost descoperit de Mărioara Murărescu și astfel și-a făcut debutul la celebra emisiune Tezaur folcloric.

Colegii și oamenii de televiziune sunt în stare de șoc mai ales că unii dintre aceștia se întâlnise cu artistul cu doar câteva zile înainte ca acesta să moară. Potrivit presei locale din judeţul Caraş-Severin intrepretul de muzică populară din Mehedinţi Petrică Mîţu Stoian care era pacient la Clinica. Pentru că este unul dintre cei mai apreciați artisti din România Petrică Mâțu Stoian are și oferte cu nemiluita nunți botezuri diferite evenimente.

Azi când am aflat că îi e rău nu mi-a venit să cred. 1 day agoPetrică Mîțu Stoian cunoscutul interpret de muzică populară a murit la spitalul din Reșița. A fost o seara de exceptie.

January 31 2015. Ai rupt o bucățică din inima noastră appeared first on Cancan. Petrică Mâțu Stoian s-a născut pe data de 18 septembrie 1960 la Isverna Mehedinți și a murit pe data de 6 noiembrie 2021 la Reșița Caraș-Severin.

65 Comments 131 Shares. Artistul a fost extrem de revoltat la acel moment. 22 hours agoPetrică Mâțu Stoian a murit la vârsta de 61 de ani.

Recital Niculina Stoican și Petrică Mîțu Stoian Colaj cu cele mai frumoase melodiiNiculinaStoican PetricaMituStoian Vă invit să vă abonați la canalul m. Fără acestea rolul imaginii nu ar fi clar Rezoluție joasă. El s-a născut pe 18 septembrie 1960 în Izverna - Plaul Coșanilor Mehedinți.

Petrică Mâțu Stoian la o nuntă alături de familia sa. A soul song for all brothers. Petrică Mîțu Stoian n.

Bărbatul se afla internat pe secția ATI a Spitalului de Urgență Reșița. 22 hours agoDiscret cu viața sa privată Petrică Mâțu Stoian a stat departe de scandaluri amoroase iar atunci când a divorțat de Carmen Mihaela după un mariaj de 16 ani a ieșit el singur public și a vorbit asumat despre finalul căsniciei. S-a aflat acum că celebrul artist era vaccinat cu schema completă dar urma un tratament post-COVID.

Carmen Mihaela și Petrică Mâțu Stoian au format un cuplul vreme de 16 ani iar. Vasile din capitala Rusiei artistul s-a îmbarcat de un vas de croazieră cu destinația Sankt Petersburg ca să vadă celebrele nopți albe. 18 septembrie 1960 1 Isverna Mehedinți este un cântăreț român de muzică populară.

7 hours agoCine a fost Mâțu Stoian. 3 hours agoChiar dacă publicul său îl cunoștea sub numele de artist Petrică Mâțu Stoian cântărețul ar fi avut cu totul altul în buletin. Artistul s-a stins din viață la 61 de ani după ce a ajuns în stare critică la Terapie Intensivă.

Imaginea are o rezoluție joasă. Din 1995 a fost angajat al Ansamblului Doina Gorjului iar în același an a lansat primul său. El era internat în secția de Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență SJU Reșița.

9 hours agoInterpretul de muzică populară Petrică Mâțu Stoian a murit sâmbătă la vârsta de 61 de ani. Petrică Mâțu Stoian nu mai are nevoie de prezentare. 33 Comments 14 Shares.

Este originar din zona Plaiului Cloșanilor din județul Mehedinți. După ce a vizitat Kremlinul și Biserica Sf. SÂMBĂTĂ 06 NOIEMBRIE 2021 2013.

Interpretul de muzică populară Petrică Mâțu Stoian s-a stins din viață la vârsta de 61 de ani. Petrică Mîțu Stoian - Frățiorul meu cel bun. Niculina Stoican colega și prietena sa de-o viață a făcut dezvăluiri în exclusivitate pentru WoWbizro.

După prima şedinţă s-a simţit bine a mers în cameră seara în cursul nopţii a început să se simtă rău la 3 au venit cu salvarea şi l-au dus. Pacientul avea fibrilație atrială adică inima îi bătea neregulat dar cu un ritm ridicat. El rămâne în inimile iubitorilor de folclor deoarece a fost un cântăreț român de muzică populară extrem de îngrădit care a ținut să se poarte.

9 hours agoArtistul de muzică populară Petrică Mâțu Stoian s-a stins din viață sâmbătă 7 noiembrie la vârsta de 61 de aniAcesta era internat în spitalul din Reșița unde ajunsese după ce i s-a făcut rău. Petrică Mâțu Stoian și-a făcut vacanța în Rusia la sfârșitul lunii iunie alături de un grup de prieteni. Facebook Cine este Carmen Mihaela Stoian.

În ultimele zile Mâțu Stoian urma un tratament post-COVID la o clinică privată din Caraș-Severin. Cel puțin până în anul 2018 când interpretul și-a schimbat numele real în mod obligatoriu după ce legea a stabilit acest lucru. Specialistul precizează ce s-ar fi putut aplica în cazul interpretului de muzică populară.

Petrică Mâțu Stoian a murit sâmbătă seara. Atât The post Finul solistului Petrică Mâțu Stoian mesaj dureros. Puțini sunt cei care cunosc numele real al lui Petrică Mâțu Stoian.

Beatrice Mahler a vorbit despre moartea lui Petrică Mâțu Stoian oferind mai multe informații despre ceea ce se întâmplă cu mulți pacienți după recuperarea post-Covid. 8 hours agoPetrică Mâțu Stoian a decedat sâmbătă seara la vârstă de 61 de ani la Spitalul de Urgență din Reșița. O melodie de suflet pentru toți frații.

April 2 2019. 10 hours agoPetrică Mâțu Stoian a murit. Buna ziuabuna ziuaziua bunaca am o nevasta asa nebuna.


Constantin Enceanu Petrica Om De La Munte Youtube


Matilda Pascal Cojocăriţa Ploaia Si Noi Matilda Sis


Pin On Muzica Preferata


Matilda Pascal Cojocăriţa Ploaia Si Noi Matilda Sis


Petrica Matu Stoian Si Constantin Enceanu Colaj Melodii Noi 2016 Album Nou Youtube


Pin On A L I T T L E M U S I C V I D E O


Petrica Matu Stoian Si Niculina Stoican Ce Mi O Fost Mai Drag Pe Lume Youtube Youtube Music


Pin On Rokken


Face Mosul Datorii Folk Costume Nina Fashion


Pin On The Collection Of Romanian Folk Costumes


Pin On Romanian Yugo Music


Petrica Matu Stoian Si Niculina Stoican Ce Mi O Fost Mai Drag Pe Lume Youtube Youtube Music


Nicolae Gribincea și Ansamblul Etnofolcloric Plăieșii La Omul Care Mi I Drag Youtube Youtube Concert Music


Pin On The Collection Of Romanian Folk Costumes


Pin On Projects To Try


Pin On Romanian Yugo Music


Port Popular Romanesc Nina Predescu Solista Muzica Populara Mehedinti Lace Skirt Folk Costume Fashion


Pin On Traian


Pin Op Fashion Mix

Previous
Next Post »